Syyskuu onkin jo saatu päätökseen ja kaikki paketit omistajilleen, kutakuinkin kuun aikana. Tämä yhteenveto syyskuusta viipyi, koska viimeinen paketti saapui vasta kuun lopussa vastaanottajalleen ja Emolla on ollut viime päivinä vähän muita kiireitä. Pahoitteluni siitä. Syykuun aikana suurinosa paketeista lähti vasta kuun puolivälin jälkeen, viimeisenä lähetyspäivänä tai sen jälkeen. Tämä vähän aiheutti harmaita hiuksia Emolle. Piti aika monen paketin perään kysellä. Osa rinkiläisistä unohti ilmoittaa saapuneesta paketista, tai vastaavasti itse raportti paketista kuvineen tuli vasta viikkoja jälkikäteen. Tähän asiaan haluaisin ehdottomasti muutosta tämän viimeinen kuukauden aikana. Koittakaahan saada lokakuussa paketit ja raportit ajoissa Emolle.

Suurinosa itse tehdyistä yllätyksistä on edelleen lähettämättä, joten lokakuun paketeista pitäisikin lähes puolessa olla joku itse tehty asia parille. Muista aina ilmoittaa lähetysraportissa mitä paketti on sisältänyt ja onko paketissa ollut itse tehty asia. Pid'n kirjanpitoa myös näistä itsetehdyistä yllätyksistä, joten tarkistan kuun lopussa, ettei kukaan ole jäänyt ilman.

Suurinosa teistä on hoitanut pakettien lähettämiset ja raportoinnit ajallaan, joten suuri kiitos heille. Lisäksi olen huomannut, miten paketit ovat olleet todellakin ajatuksella koottuja ja oman parin tarpeita hyvin huomioiden. Itse tehdyt asiat ovat olleet ihania, suorastaan hurmaavia yllätyksiä ja varmasti mieleisiä saajalleen.

Emoon voi ottaa yhteyttä mikäli joku asia askarruttaa tai jä kysyttävää. Syyskuussakin olin ohittanut yhden lähetysraportin täysin ja yksi sähköposti hukkui jonnekin bittiavaruuteen, joten ota rohkeasti yhteyttä Emoon jos vastausta/päivitystä ei kuulu.

Seuraavasta ringistä on tullut paljon kyselyitä ja minulla ei sen alkamisesta ole mitään tietoa. Ilmoitan blogissa heti, jos asian suhteen tehdään joku päätös. Infoan myös parille ilmoittamisesta (oman henkilöllisyyden paljastamisesta) ensi viikolla -moni varmasti onkin jo miettinyt miten itsensä parilleen paljastaa. Emo risteilee loppuviikon, enkä ole koneen ääressä kun vasta ensi viikon alussa.

Kirpakkaa ja pakettien täyteistä lokakuuta!!