Nyt on sitten lokakuu jo menneen talven lumia (hah, täällä ainakaan ei ole vielä edes lumi maassa) ja Salaisen Leivontaystävän 8-kierros päättynyt. Lokakuu sujui hitaanlaisesti. Paketteja oli kuun puolivälin jälkeen lähtenyt vasta aivan muutama, joten aika viime tippaan jäi moni lähtetys. Jokainen on nyt kuitenkin saanut pakettinsa ja ringin voi kunnialla kuitata päättyneeksi.

Itse tehdyistä lahjoista suurin osa oli ihania ja ajatuksella tehtyjä. Osa pareista kuitenkin pettyi, kun lahja oli tehty hutiloiden tai se oli vain kortti (joka oli minimivaatimus, mutta olisin toivonut jokaisen pystyvän vähän parempaan). Ajatuksena tämä oli kuitenkin hyvä ja sai rinkiläisiltä paljon kiitosta.

Paketin raportit sen sijaan viipyivät lokakuussa turhankin pitkään (yksi raportti puuttuu edelleen!!!). Päivitykset olivat pari päivää-pari viikkoa myöhässä ja tämä on surullista. Tiedän, että elämässä on paljon muutakin -kuin Sly, mutta yhden paketin päivittäminen ei nyt kuitenkaan niin kauaa aikaa vie. Lähinnä tästä parit pahoittivat mielensä. Ja toivon, että jatkossa mukaan ilmoittautuvat kiinnittävät tähän asiaan eritoten huomiota.

Minulla oli iloa ja kunnia toimia tämän ringin Emona. Se oli hauskaa ja piristävää vaihtelua. Silti odotan nyt innolla uutta rinkiä, johon itse pääsen osallistumaan ja jännittämään saapuvia paketteja. Haluan kiittää teitä kaikkia rinkiin osallistumisesta ja mukana olemisesta. Olen saanut muutamia pakettejakin kiitokseksi, joita en todellakaan osannut odottaa. Kiitos kaikille tästä kierroksesta ja kirpeää loppuvuotta.

Emo/Helmi.fi

http://helmi.fi.vuodatus.net/

Ps. Julkaisen vielä tänään blogissa listan pareista ja sitten tämä blogi hiljeneekin...