Ensimmäinen kuukausi on nyt ohi ja Emon kirjanpidon mukaan kaikki ovat elokuun paketin lähettäneet ja vastaanottaneet. Jos näin ei ole, niin pikapikaa viestiä Emolle. Ensimmäinen kuukausi sujui aika malliikkaasti, laitoitte ahkerasti postia mieltä askarruttavista asioista, joihin vastailin mahdollisimman nopeasti ja parhaan tietämykseni mukaisesti. Paketit lähtivät ajallaan, mutta toivotoisin ensi kuukauteen vähän parannusta saapuneiden pakettien ilmoittamisesta. Nyt sain monta huolestunutta viestiä pareiltanne, kun raportti vastaanotetusta paketeista viipyi ja viipyi. Jos kuvan kanssa on ongelmaa, niin laittakaa edes Emolle ilmoitus, että paketti on perillä ja tarkempi raportti tulee myöhemmin. Ei ole kivaa minunkaan teiltä pakettejen perään kysellä...

Oman järjestysnumeron käyttäminen vähän tuppasi unohtumaan. Tämän numeron ilmoittaminen heti viestin otsikossa helpottaa huomattavasti minun työtäni. En millään muistaa kaikkien blogeja ja nimimerkkejä, vaikka kuinka haluaisinkin. Lisäksi olisi kiva, jos paketin lähetysviestissä olisi ilmoitus mitä lähteneessä paketissa on ja onko se sisältänyt itse tehdyn asian. Pidän nimittäin kirjanpitoa myös siitä, että jokainen saa ja lähettää kerran ringin aikana jotain itsetehtyä. Pakettien saapumisviesteihin taasen toivoisin suoraa linkkiä blogikirjoitukseen tai vastaavasti kuva ja kiitokset. Blogin kahlaaminen oikean viestin etsiessä vie taas turhan paljon aikaa; ei tokikaan yhden, mutta lähes viidenkymmenen rinkiläisen kohdalla.

Paketit sen sijaan ovat olleet ihania, jotkut teistä ovat itse keksineet teemoja (suklaa, väri tms.) ja panostaneet itse tehtyyn asiaan toden teolla. Uskon, että jokainen paketti on ollut saajalleen mieleinen.

Nyt voikin sitten alkaa miettimään jo syyskuun paketteja. Kuukausi vaihtuu heti ensi viikon alussa, joten paketteja voi ruveta laittamaan postiin heti sen jälkeen.

Raikasta ja ilmoista syksyä, sekä toista Salaisen Leivontaystävän 8-kierroksen kuukautta toivotellen: Emo